مشاوره روانشناسی هنر

بایگانی
  • ۰
  • ۰

آیا آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد فارس را می‌شناسید؟ اعتیاد به مواد مخدر یکی از بزرگترین مشکلات دنیای امروز است. از جمله معروف‌ترین مواد اعتیاد آور می‌توان به هروئین، مورفین، متادون، تریاک، شیره ، شیشه، حشیش، ترامادول، ماده مخدر گل ، بوپرنورفین یا ب 2 و ... اشاره داشت. در مناطق مختلف دنیا بسته به ذائقه و شرایطی موجود در آن منطقه مصرف یک یا چند تا از این مواد مخدر بیشتر است. یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد درگیر آن بودند عدم اطلاع از آدرس مراکز ترک اعتیاد فارس بود. به همین دلیل مرکز مشاوره هنر زندگی تصمیم گرفت تا برای تسهیل دسترس مردم فارس به مراکز ترک اعتیاد، آدرس تمامی مراکز ترک اعتیاد در فارس را جمع آوری و معرفی نماید. برای اطلاع از انواع مواد مخدر ، انواع مواد محرک ، انواع مواد توهم زا کلیک کنید. برای عضویت در کانال مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید. 

منبع: ترک اعتیاد فارس

آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد فارس

مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی به منظور تسهیل دسترسی مردم فارس به کمپ های ترک اعتیاد فارس ، آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد فارس جمع آوری کرده است. شما می‌توانید آدرس مراکز ترک اعتیاد فارس را در جدول زیر مشاهده نمایید. جمع آوری آدرس مراکز ترک اعتیاد فارس تنها به منظور کمک به مردم فارس برای دسترسی راحت تر به مراکز ترک اعتیاد فارس انجام شده است. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد بهترین روش ترک اعتیاد و آدرس مراکز ترک اعتیاد فارس می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره هنر زندگی تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

 

آدرس مراکز ترک اعتیاد فارس

شماره

نام مراکز ترک فارس

نشانی مراکز ترک فارس

1

کلینیک روزنو

فارس، قصردشت، سه راه عفیف آباد، ساختمان کیمیا

2

مرکز گام پاک

فارس، بلوار میرزای فارسی، نرسیده به زیرگذر صنایع، جنب بیرون بر مهمانی

3

فرادی روشن

فارس، معالی آباد، نبش خیابان پزشکان، ساختمان یاقوت، طبقه دوم

4

رویش جوانه های امید

فارس، سلطان آباد، بلوار اصلی، بلوار پرفسور خدادوست، کوچه شهید خسروی، انتهای کوچه سمت راست

5

کمپ مهرافرین

فارس، گویم، انتهای خیابان آبشار سرچشمه 

6

مرکز زندگی نو

فارس، گلستان بین فلکه اول و دوم، رو به روی خیابان آهار

7

پی سی

فارس، بلوار هفت تنان، کوچه 27،جنب بهزیستی مرجانی

8

نیایش

فارس، بلوار آزادی، خیابان حر، نبش خیابان حدادی، رو به روی فروشگاه پارس لند

9

کلینیک
پژواک

فارس، خیابان مشیر فاطمی، ساختمان فارس پاساژ، طبقه دوم 

10

کمپ قلات

فارس، قلات، کوچه 9

11

مرکز حافظ

فارس، جاده کوار، بعد از دهنو، خیابان صدا و سیما،جنب تالار پذیرایی یاس

12

ترک آرمان

فارس، خیابان سیبویه، خیابان شیشه گری

13

مرکز فانوس

فارس، سه راه نمازی، به طرف طالقانی، طبقه بالای کفش ملی

14

ترک دکتر کوشش

فارس، فلکه دانشجو، اول بلوار چمران،کوچه 4، ساختمان بهار، طبقه سوم

15

ترک دکتر زایجانی

فارس، سعدیه جنوبی، بلوار بوستان، جنب داروخانه بوستان

16

مرکز پرتو (سر پایی)

فارس، خیابان اردیبهشت، جنب بیمارستان امامی، طبقه اول، واحد 18

17

جمعیت خیریه تولد دوباره

فارس، خیابان سمیه، کوچه 3

18

کمپ زندگی دوباره پارس

فارس، میدان گلسرخ

برای کسب اطلاع دقیق از آدرس بهترین کمپ های ترک اعتیاد فارس می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075228 تماس بگیرید تا از خدمات مشاور تلفنی و حضوری این مرکز بهرمند گردید. برای اطلاع از روند دریافت مشاوره حضوری و مشاوره تلفنی کلیک کنید.

 

مراکز ترک اعتیاد فارس

اولین قدم برای ترک اعتیاد تصمیم خود فرد است. زمانی که شما به دنبال یک مرکز ترک اعتیاد هستید، پس تصمیم خود را گرفته‌اید. فردی که اعتیاد به مواد مخدر دارد از نظر جسمی و روانی وابسته می‌شود. برای درمان جسمی مراکز ترک اعتیاد و پزشک نقش بسیار موثری را بازی می‌کنند. مراکز ترک اعتیاد فارس به سم زدایی در افراد کمک می‌کند. سم زدایی موادر مخدر در اصطلاح عامیانه به معنی تعویض خون فرد معتاد و خروج مواد مخدر اعتیاد آور از بدن فرد معتاد می‌باشد.

درمان وابستگی روانی در حین درمان و بعد از آن نقش اساسی دارد که با کمک راهکار‌های ارائه شده توسط روانشناس و روان پزشک می‌تواند رهایی و ترک صد در صد مواد مخدر دست یابید. درمان اعتیاد زمانی نتیجه بخش است که خماری و علائم ترک در فرد از بین برود و فرد بتواند با مصرف مواد مخدر مقابله کند. برای ترک اعتیاد به مواد مخدر مراجعه به مراکز ترک اعتیاد در فارس و مراکز سم زدایی فوق سریع در فارس و کمپ های ترک اعتیاد در فارس مراجعه کنید.

برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد شما می‌توانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید، چرا که اعتیاد به برخی از مواد مخدر به سادگی صورت می گیرد و نیاز به بستری شدن ندارد. مرکز مشاوره ترک اعتیاد هنر زندگی آماده است تا با خدمات مشاوره تلفنی و حضوری خود در زمینه ترک اعتیاد به مواد مخدر و معرفی بهترین مراکز ترک اعتیاد در فارس شما را یاری نماید. برای اطلاع از روند دریافت مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.

 

نشانه های اعتیاد به مواد اعتیاد آور

اعتیاد به مواد مخدر علاوه بر هزینه‌های مالی و جسمی، عوارض روحی نیز دارند که سبب می‌شود تا فرد دچار اختلالات خلقی، علائم افسردگی ، خستگی مزمن، عدم تمرکز، اضطراب و استرس، پایین آمدن اعتماد به نفس و ... شود. نشانه‌های اعتیاد به مواد مخدر در هر کدام متفاوت است. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد نشانه ها و علائم اعتیاد به مواد اعتیاد آور می‌توانید مقالات زیر مطالعه نمایید. برای اطلاع از نشانه های اعتیاد به مواد مخدر کلیک کنید.

مواد مخدر:

علائم اعتیاد به هروئین

علائم اعتیاد به مورفین

علائم اعتیادبه تریاک

علائم اعتیاد به شیره

علائم اعتیاد به متادون

علائم اعتیاد به ترامادول

علائم اعتیاد به ب 2

مواد محرک:

علائم اعتیاد به کوکائین

علائم اعتیاد به شیشه

علائم اعتیاد به ریتالین

مواد توهم زا: 

علائم اعتیاد به ماده مخدر گل

علائم اعتیاد به حشیش

علائم اعتیاد به الکل
 

تست اعتیاد به مواد مخدر 

تست اعتیاد یکی از روش‌های مرسوم اطمینان حاصل کردن از اعتیاد می‌باشد. ولی باید بدانید تست اعتیاد عاری از خطا نیست. همین خطاهای موجود در تست اعتیاد سبب می‌شود تا روش‌هایی برای منفی کردن این تست‌ها موجود باشد برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تست‌های اعتیاد مقالات زیر مطالعه نمایید.

تست اعتیاد به هروئین

تست اعتیادبه تریاک

تست اعتیاد به متادون

تست اعتیاد به کوکائین

تست اعتیاد به شیشه

تست اعتیاد به ماده مخدر گل
 

آغاز ترک اعتیاد | مراکز ترک اعتیاد فارس

درمان هر بیماری نیاز به زمان دارد، برای اینکه بتوانید اعتیاد خود را ترک کنید باید اراده، پشتکار و باور داشته باشید و به نکات زیر توجه کنید.

- روزهای اول ترک اعتیاد روزهای سختی است خماری ناشی از کاهش مواد یا عدم مصرف در فرد معتاد او را ناامید می‌کند و از ادامه مسیر باز می‌دارد. اراده و روحیه فرد در این روزها بسیار مهم است

- پذیرش بیماری اعتیاد توسط خود فرد معتاد از نکات بسیار مهم می‌باشد. قبول بیماری اعتیاد به فرد کمک می‌کند تا پذیریش علائم ترک و خماری برای فرد قابل تحمل‌تر باشد.

- مصرف مواد مخدر اثرات سویی از نظر جسمی و روانی بر روی فرد به جای خواهد گذاشت که طی مراحل ترک سبب به وجود آمدن علائم ترک، خماری و اختلالات خلقی شدید می‌شود. در مراکز ترک اعتیاد به بیمار کمک می‌شود تا از نظر جسمی و روانی به حالت طبیعی برسد.

- خانواده در ترک اعتیاد به مواد اعتیاد آور نقش تعیین کننده ای دارند. برای اطلاع از نقش خانواده در ترک اعتیاد ، نقش خانواده در مراقبت از ترک اعتیاد کلیک کنید.

روش های ترک اعتیاد مواد اعتیاد آور

ترک مواد مخدر افیون ها ترک هروئین مورفین ترک تریاک ترک شیره
شبه افیون ها ترک متادون ترک ترامادول ترک بوپرونورفین
ترک مواد محرک ترک کوکائین ترک شیشه ترک ریتالین
ترک مواد توهم زا ترک ماده مخدر گل ترک حشیش  
 ترک سایر مواد اعتیاد آور ترک الکل ترک سیگار  دارو های اعتیاد آور

 

مرکز ترک اعتیاد فارس هنر زندگی

مرکز مشاوره ترک اعتیاد فارس هنر زندگی با بهرمندی از کادری مجرب در زمینه ترک اعتیاد آماده است تا با استفاده از خدمات مشاوره تلفنی و حضوری خود پاسخگویی تمامی سوالات شما در زمینه مصرف مواد مخدر مختلف باشد. امروزه روش‌های ترک اعتیاد نوین کشف شده‌اند که بدون نیاز به بستری شدن برای اعتیاد به بسیاری از مواد مخدر فرد می‌تواند اعتیاد خود را در خانه ترک کند. همچنین این مرکز به شما اطمینان می‌دهد که تمامی روند درمان و ترک اعتیاد میان فرد مصرف کننده و مرکز به صورت یک راز باقی خواهند ماند و اطلاعات نزد این مرکز محفوظ می‌ماند. برای اطلاعات بیشتر درباره ترک اعتیاد در خانه کلیک کنید.
 

سوالات متداول

اهمیت مراجعه به یک مرکز ترک اعتیاد خوب چیست؟

مراکزی که از تجارب کافی در زمینه ترک اعتیاد برخوردار باشند قادر خواهند بود که در کمترین زمان ممکن و با بهره بردن از روش‌های اصولی به فرد مصرف کننده کمک کنند تا ترک پایداری داشته باشد و به عوارض جسمی و روانی دچار نشود.
 

برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد و اطلاع از آدرس بهترین مراکز ترک اعتیاد فارس می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق شماره 02122018502 و یا از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

منبع: ترک اعتیاد فارس

  • ۹۹/۱۱/۰۱
  • هنر زندگیی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی